Меню

Реставрация на мебели - нова идея за бизнесМного печеливш, но в същото време рядък вид бизнес. 

Долната линия е ремонтът или дори може да се каже еврообновяването на стари мебели. Често много хора смятат, че е по-лесно да си купите нов гардероб, стол или диван, отколкото да възстановите мебели, но това съвсем не е така. Възстановяването ще струва няколко пъти по-евтино от покупката и реставраторът ще спечели добри пари от работата си. 

Умения за реставрация на мебели. 

Ако не знаете как да ремонтирате мебели, тогава започнете с дома си, по-точно с практиката за ремонт на мебелите си. Практиката няма да е излишна. Можете също така да започнете с възстановяване на мебелите на вашите роднини или съседи или да купите счупени мебели от сайтове за обяви, след което да ги поправите и продадете. Счупените мебели могат да бъдат закупени за стотинки, дори безплатно; след възстановяване можете да ги продадете на цена, близка до реалната. 


Какво ви трябва?


Първото нещо е желание.

Комплект инструменти. Наборът от инструменти за възстановяване на мебели е най-простият, но е препоръчително да закупите професионални комплекти, които ще включват: чук, бормашина, клещи, ножовка и др. А също така купувайте консумативи - пирони, винтове, болтове и дъски с различни размери. 


Реклама. Можете да започнете с реклама в местен вестник или в Интернет, като създадете своя собствена група във Фейсбук, където ще обявите услугите си, можете също да снимате готови мебели с елементи от „преди“ и „след“, можете да заснемете вашите видео уроци, да ги качите в YouTube, теми най-много печелещи от реклама. Друга стъпка е да създадете вашите визитки, които ще разпространявате в офиси, кафенета, ресторанти, магазини. Ще бъде много полезно. Същият ресторант може да поръча възстановяване на мебели, вместо да купува нови столове. Печалба. Има много фактори, които трябва да имате предвид, но препоръчваме да направите това: ако има товарен транспорт, включете безплатна доставка в печалбата си. Разбира се, то ще бъде безплатно само с думи, но всъщност можете спокойно да го включите в цената на ремонта. Също така материалът се купува от клиентите, например плат за мека мебел, столове по техен вкус. Поемате ноктите и дъските, не се нуждаете от много пари за тях, но е препоръчително да вземете много наведнъж. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии