Меню

Как да получите естествени линкове за линк билдинг

Линк билдинг


Как да получите естествени и качествени връзки към вашия сайт? 


Висококачествената и естествена връзка е това, за което се борят оптимизаторите и собствениците на сайтове, но на практика такива връзки се срещат много, много рядко. Защо? Има много причини. За да получите връзка към вашия сайт, съдържанието трябва да бъде, както беше споменато по-горе, интересно и най-важното полезно за потребителя. В идеалния случай, ако темата, повдигната в статията, не се появи масово в бележките на конкурентите. Ако имате такъв материал, важно е сайтът, който води към вас, да има добри индикатори X, доверие и трафик. Тъй като това се случва много рядко, SEO купуват псевдо-естествени връзки на такива сайтове, което често играе негативно, а не плюс. За да се получат естествени връзки, първо е необходимо време, тъй като сайтът се обраства с естествени връзки, като в крайна сметка попада в различни тематични директории, справочници и други технически ресурси. 

Експертите на VISEO смятат, че качествената връзка е тази връзка, която е естествена. Именно и поради тази причина трябва да направите така, че да изгежда естествена връзка.

Пример.

Публикували сте ценна информация, за мотоциклет, модел Хонда 2021 година. Публикували сте ревю, отзиви, както и технически характеристики. Блог, който прави ревю само на мотоциклети Хонда, попада на Вашият сайт, ползва част от ресурса и цитира Вашият сайт. По този начин Вие получавате изключително ценна връзка, тъй като е по естествен път.

Досещате се какво трябва да правите, нали?

Успех!

Повече по темата можете да прочетете тук и тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии