Меню

Куриерски услуги в страната

 

Куриерски услуги в България

Днес, едва ли има човек, който да не ползва услугите на куриерска фирма.

Екипът на Търси Инфо Ви предоставя кратко ревю на куриерските услуги в страната...

Някои от фирмите за куриерски услуги са специализирани в доставката на градски експресни пратки, гарантират сигурност по време на транспортиране с доставка от ръка на ръка. За удобство на клиентите си те предлагат за град София следните услуги:

-  стандартна – след взимане на пратката на следващия работен ден е доставката;

- бизнес доставка – извършва се до края на същия работен ден, при заявка, направена до 14:00 часа;

- бизнес експресна  доставката – в рамките на 3 часа извършва се от подаването на заявката, която се приема до 15:00 часа;

- експресна – ще бъдат само след 90 минути доставени от момента на подаване на заявката за най-спешни пратки, които се приемат се до 16:00 часа.

Има и допълнителните услуги, които се предлагат: – наложен платеж –  при доставката на пратката куриер ще вземе от получателя заявената от вас сума и ще ви я предаде след доставката най-късно на следващия ден. По желание на изпращача тази сума може да се върне по банков път или в брой. Таксата е 1 % от обявената сума на наложения платеж.

- подписано копие – в случай, че трябва като доказателство за доставка да се върне копие от товарителницата с подпис на получателя при вас, служител от фирмата за куриерски услуги ще го предостави след доставката до 2 дни на адреса ви.А може и сканирано копие да ви се изпрати на посочен E-mail.

-  връщане на обратни документи – често се налага на различни видове документи връщане от получателя при доставката на пратката.

Обикновено новорегистрираните фирми, за да спечелят клиенти, гарантират високо качество на услугите си и ниски цени. Екипът специалисти, с опит в куриерския бизнес, предлага на своите клиенти и бърза обратна връзка, коректност и гъвкавост. Специализирани са в доставката на различни експресни пратки – градски от врата до врата за град София и региона и или извънградски – между различните селища със специален куриер или екип. Компаниите са с Удостоверение  от Комисията за регулиране на съобщенията и извършване на неуниверсални пощенски услуги по Закона за пощенските услуги. Те се стремят да запазят и увеличат приноса си и в бъдеще за опазване на околната среда.

Снимка: pixabay.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии