Меню

КАК АЗ СЕ СПРАВЯМ С ПАНИК АТАКИТЕ?



Понякога всичко е много индивидуално и всеки сам трябва да намери своя собствен начин да се справя с трудностите! 


Паник атаките при всеки са различни, едни мислят че главата ги боли адски много, други корема, трети не им достига въздух – цялото това нещо е породено от страх и всеки изпитал го би го описал като чувство на страх и един вид имаш чувство че умираш.

Ето интересно упражнение ...
Вдишвате през носа продължително и бавно задържате въздуха за 6 сек. и след това издишвате през устата бавно – трябва да се съсредоточите над дишането си – това много разсейва и паник атаката става много по слаба и лесна за превъзмогване. Това упражнение се препоръчва от много психолози и психиатри и е валидно не само за паник атаки като моите. Когато усетите, че имате паник атака най-важното е да не се подавате на страха и да си повтаряте, че всичко е ок и че нищо ви няма просто организма ви реагира така и всичко ще отмине много бързо. Това е нещо, което с времето открих и на мен лично ми помага – но тук опираме до момента където всеки трябва да опознае себе си и да намери своя начин. 

Това е само пример пример как всеки е способен да намери своя начин и  по никакъв начин не трябва да се срамува от него – без значение какво е може да ви помага да скачате на един крак, да тичате или да пеете, всеки е уникален и има свой начин за справяне с проблемите. Разсейването е най-добрата тактика при паник атака, ако успеете да намерите с какво да разсеете мислите си от паниката, тя бързо ще отмине. Можете да опитате с игра или пък с четене на вестник или книга, или с гледане на филм или  телевизия. 


Успех! Източник KN
Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии