Меню

Производство на опаковки от хартия, картон и други материали

Печатница Поликарт ООД - по-доброто решение за Вас  и Вашият бизнес!

Поликарт ООД е един от водещите български производители на картонени, пластмасови, найлонови и твърди опаковки, офис и ученически консумативи. Предлагайки решения в пет главни области на дейност, обособени като отделни търговски отдели спрямо клиентите и производствените процеси. Основана в началото на 90-те години , “Поликарт ООД” наследява дейността си от “Мадара” АД, държавното предприятие за опаковки и хартиени продукти. С времето компанията се сдоби с нови машини и технологии, въведоха се нови начини на работа, а дейността се разшири в опаковки от всякакъв тип, но производството на консумативи за правителството си остава главната дейност до ден днешен.

По тази причина ние сме напълно отдадени на обработката на хартия, картон и фолиа и затова можем да твърдим, че сме специалисти в тази сфера. Допълнително ние изграждаме репутацията на фирма, изпълняваща своите обещания и способността да приемаме поръчки, които нашите конкуренти биха считали за невъзможни. Докато техният фокус е да съставят списъци с поръчки за месеци напред, ние сме различни. Ние правим нашата програма така, че да отговорим на бързи поръчки.


Ето и някои от услугите, предлагани в съответните сайтове на компанията:

www.polycart.info/bg - печатница, производител на опаковки в София. Предлага изработката на  пликове, брошури, папки, кутии, етикети, торби, кутии, рекламни материали, луксозни опаковки и много друхи сходни.


www.polycart-filing.com/bg - производител на папки, биндери, пощенски пликове, тефтери, бележници, календари, кутии, архивни материали, класьори, офисконсумативи, формуляри и фирмени бланки.


www.polycart-envelopes.com/bg - пликове, торби, джобове, хартиени чанти, производител на хартиени пликове с печат, подаръчни торби с печат, пликове за храни, пликове с печат, картонени пликове и други сходни.


www.polypack-packaging.com/bg - опаковки с печат, производител на етикети с печат, кутии с печат, кашони с печат, кашони от велпапе, картонени опаковки, етикети с печат на ролка, щанцовани етикети на лист и самозалепващи етикети.

www.gammapack.eu/bg - производител на етикети в София, производител на хартиени опаковки, производител на картонени опаковки, гъвкави опаковки, опаковки от дърво, опаковки от метал, опаковки от стъкло, опаковки с печат, опаковки за храни, листовки

www.polycart-bg.com - производител на опаковки, печатница поликарт, канцеларски материали, ученически пособия, печат на листовки, печат на каталози, печат на брошури, печатница за реклама, луксозни опаковки и  рекламни материали.


www.opakovki.eu - опаковки за храни на склад, склад за опаковки в софия, кашони на склад, производител на опаковки с печат, бели етикети, производител на опаковки за храни, кутии за торти и подложки за торти.


www.cartpack.eu - производител на опаковки за храни, печат на етикети, кашони и вложки от велпапе, производител на картонени опаковки, производител на кутии за храни, фолиа и хартии за опаковане храни


stendove.eu - производител на стендове с печат, картонени стелажи, картонени дисплеи, широкоформатен печат, брандиране на витрини и печат на външна реклама.

gammapp.eu - внос на хартии и картони, форматиране в София, разролване, обработка на хартии, самозалепващи хартии, цветни хартии и картони, производство на велпапе, един от добрите производители на изделия от хартия и картон. 

 

www.polycart-packaging.com - производител на луксозни кутии с печат, кутии за козметика, луксозни опаковки в София, луксозни пазарски чанти, производител на торби с печат, етикети за вина, производител на луксозни етикети

www.pcce.eu - ремонт на машини в София, производител на на части за машини, машини за хартия и картон, части за полиграфически машини, машини за печат, ремонт на принтери, режещи машини, машини за метал, машини за дърво, машини за фолио и пластмаса

www.vivipa.eu - фирмени подаръци с печат, брандирани фирмени артикули, фирмена реклама, печат на сувенири, печат на корпоративни подаръци, печат на менюта за заведения, брандиране на бележници и календари, брандиране на опаковки, брандиране на торби, брандиране на магазини, печат на външна реклама в София

 

За по-бърз контакнт с представител на печатница Поликарт, можете да ползвате следните данни/

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
Тел: 0888 443330 или office at polycart-bg.com 
тел. 0888 441007 – Продажби 
Костинброд гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт 
ел. поща: sales at polycart.info или 
тел: 0721 66145 офис Костинброд 
02 929 4951 – офис София 


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии