Меню

Интериорен дизайн и ремонт на жилище до ключИнтериорен дизайн и ремонт на жилище до ключ

 

Безупречен интериорен дизайн и ремонт на жилища до ключ! И това е въпреки факта, че за всеки човек идеите за красота са различни. Въпреки това има канони на стил и модерни възможности за тяхното адаптиране, които опитен интериорен дизайнер създава перфектния ремонт на апартамента или къща. Добре дошли в компанията за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” в София. Днес ще ви кажем как да направите дизайнерски проект, обмислен до най-малкия детайл, който ще надмине вашите очаквания.

 

Интериорен дизайн и ремонт до ключ в София

 

Когато чуете от фирмата: ще направим добър ремонт, тогава ставате малко по-спокойни, но напразно. Не винаги, разбира се, но в повечето случаи не би било излишно да се провери компетентността на специалистите. Искате да поверите имота си на професионалисти. Такава сериозна стъпка не изисква ли подробно проучване от ваша страна?! Смятаме, че ще се съгласите, че е по-добре да започнете ремонт в апартамент или къща, като изберете фирма за довършителни работи в София.

 

Как да изберем надеждна фирма за поръчка на проектиране и ремонт

 

Главна информация

·         Попитайте от колко време работи дизайнерското студио, на което искате да поверите изработката на интериорен проект. Фирмата ни работи повече от 10 години, без промяна в ръководството и персонала.

·         Всичко наред ли е с репутацията на фирмата. Това, наред с други неща, може да се съди по рецензиите. Ако ги няма или има вероятност да не са истински, трябва да внимавате. Има честни отзиви за работата, извършена от „Ем Строй Ремонти” , видео ревюта . В допълнение, ние сме готови да ви отведем до операционната база. Не може да има по-добро доказателство за отлично качество и обслужване на клиентите.

·         Каква гама от услуги предоставя компанията? В крайна сметка е препоръчително да поръчате проектиране и ремонт в една организация. Защо, ще поговорим поотделно. Проучете портфолиото за дизайн и портфолиото за ремонт, преди да започнете сътрудничество.

·          

Договорни задължения

 

·         Фирмата работи ли официално по Договор? Ако е така, какви са условията в този документ. Без договор силно не препоръчваме сътрудничество с вас, тъй като лошото качество и пропуснатите срокове не могат да бъдат доказани с думи.

·         Дали организацията спазва задълженията си за спазване на срокове . В нашия случай няма абсолютно никакво притеснение за това. Тъй като дори в условията на Споразумението, ние посочваме, че ще ви платим неустойка за неспазване на сроковете.

·         Колко е гаранцията за работа и има ли такава. „Ем Строй Ремонти” предоставя до 5 години гаранция за всички видове ремонти.

·         Колко честна е цената за ремонт, посочена на сайта. В крайна сметка може първоначално да не обмисляте организации, чиято цена за ремонт на апартамент ще ви изглежда голяма. И в крайна сметка тези, които са предложили ниска цена ще я увеличат многократно в процеса на работа. Не само това, но и качеството може да не е на ниво. „Ем Строй Ремонти” посочва на сайта честна цена започваща от 500 лв на 1 м2 , без увеличения и надплащания. И точната цена на ремонт на апартамент във вашия случай ще бъде изчислена при поискване и ще ви бъде предоставена под формата на подробна оценка.

·         Каква е процедурата за плащане , има ли авансово плащане за ремонт. Ако трябва да направите авансово плащане, тогава трябва да помислите дали имате нужда от него. Тъй като авансът се връща много по-трудно, отколкото си мислите. Но компанията може да забави срокове и да си свърши работата лошо. В „Ем Строй Ремонти” няма авансови плащания, а извършената работа се заплаща на етапи.

Специалисти по ремонт

 

·         Кой извършва ремонта . Ако това са свободни професии по реклами и в персонала на компанията има само генерален директор, тогава е малко вероятно дори те самите да могат да предскажат резултата от работата. Ние предоставяме услуги от специалисти на пълно работно време и с тясна специализация, които имат достатъчен опит и висока квалификация.

·         Как се контролира качеството . При работа с нас контролът на качеството се извършва на няколко етапа, а бригадира на произведенията е във връзка с вас 24/7. Между другото, за клиенти извън града, които поръчват дистанционни ремонти, организираме ежедневни фото и видео репортажи. И абсолютно за всеки клиент ние осигуряваме ежеседмично изпращане на отчети от нашия счетоводен отдел за разходите в рамките на разчета.

Но най-голямата разлика между нас и много компании е, че ние не използваме шаблонни решения, а във всеки случай действаме индивидуално. И ние разработваме дизайнерски проект индивидуално за всеки клиент. В същото време винаги се съобразяваме с интересите, състава на семейството и начина на живот.

 

Защо проектиране и ремонт на апартаменти е по-добре да поръчате в една компания

 

Има няколко причини за това:

1.    Така по-бързо. Докато се разработва дизайнерският проект на апартамента, нашите специалисти вече започват грубия ремонт.

2.    По-изгодно е. Поради сложното изпълнение на работата много компании правят отстъпки на клиентите, като правят по-изгодни оферти за цената.

3.    По-лесно координиране на работата и постигане на перфектен резултат. Никой няма да се опита да прехвърли вината върху някой от колегите, защото целият екип е фокусиран върху резултата.

В „Ем Строй Ремонти” всички майстори са служители на пълен работен ден, както и интериорните дизайнери. Ето защо ще бъде лесно и възможно най-бързо да разрешите всякакви разногласия и трудности, възникнали в процеса на работа.

 

Защо изобщо ви е нужен проект за интериорен дизайн

 „Наистина ли е невъзможно да се направи без него?“ - тези, които никога не са правили ремонти по дизайнерски проект, са озадачени от този въпрос. Наистина можете просто да прелепите тапетите и да смените настилката без чертежи и визуализация. Купете материали, наемете работници и поемете работата. Само в този случай не трябва да очаквате чудо: качеството на работата винаги съответства на цената. Тоест, ако няколко неопитни фрийлансъри са залепили тапети, закупени за промоция, върху криви стени, тогава какво можете да очаквате изобщо?! Преди това не ви харесваше особено как изглежда апартаментът преди ремонта, но това, което се случва след това, ще бъде още по-разочароващо. Все пак и вие сте инвестирали пари в тази "красота". Но тук става дума повече за емоционално възприятие и има доста основателни причини за създаване на интериорен дизайн.

·         Най-добрият начин да планирате пространството, като вземете предвид изискванията, желанията и навиците на всеки човек, който живее в апартамента. В крайна сметка можете да направите преустройство първо на хартия, да изчислите всичко и след това да се съгласите с визуализацията и да изчакате спокойно.

·         Създаване на единен стил във всички помещения, така че да се чувствате уютно и удобно.

·         Наличие на всички схеми и чертежи, необходими на строителите. Подробен списък на облицовките, обзавеждането и мебелите. Тоест, всъщност всяка ремонтна фирма ще може да го направи, ако има добър дизайнерски проект.

·         Спестете време в бъдеще, тъй като всички довършителни материали, лампи, мебели и декор вече ще бъдат избрани на етапа на създаване на дизайнерски проект.

·         Разбиране колко струва първоначалният ремонт на апартамент, тъй като всички цени се изчисляват и формират в извлечението.

·         Точно съответствие между визуализацията и резултата от ремонта. Отново можем да гарантираме това само ако сключите споразумение не само за проектиране, но и за ремонт на апартамент в София. Иначе варианти има.

 

Какво може да се случи, ако дизайнер или майстори в София се окажат аматьори

 

Помислете за два сценария:

1.    Неопитен интериорен дизайнер направи проект и вие сключихте споразумение за ремонт на апартамент в София с добра компания.

2.    Висококвалифициран дизайнер е направил страхотен проект за интериорен дизайн, но вие решавате да спестите пари от професионалисти за ремонт.

3.     

Лош дизайнерски проект и добри фирми за ремонт и декорация в София

 

Понякога, поради неопитност, дизайнерите в София просто създават. И възможно ли е да съживят творението си, вече изобщо не се интересуват. И често клиентите не подозират нищо за това. Показват снимка на красив ремонт, "специалист" прави дизайнерски проект и получава пари. След това, оставайки с красив проект, го предавате на майсторите. И ви поставят пред факта: това не е осъществим проект и сте похарчили пари напразно. Дори ако по някакво чудо успеят повече или по-малко да се доближат до визуализацията, тогава едва ли ще останете доволни. След като внесете нещата, красотата ще бъде скрита. В крайна сметка никой не е помислил за пространството за съхранение и удобството на пространството.

Добър интериорен дизайнер в София и нещастни майстори

 

Да предположим, че клиентът реши да спести не от създаването на проекта, а от неговото изпълнение. И така, идеално проектирани чертежи, заедно със стени и списък с покрития, отиват при "майсторите". Те, без да казват нищо, започват да интерпретират това, което виждат по свой начин. Просто в един момент им се стори, че е толкова красиво. Или е по-лесно да го направите, тогава защо да страдате и да спазвате условията на дизайнерския проект. Клиентът е ужасен да открие несъответствия, по-добре рано, отколкото късно. След това започва изясняването на отношенията и много зависи от условията на сключения договор. Между другото, за да сведете до минимум рисковете по отношение на "аматьорските дейности" на ремонтните специалисти, можете да поръчате услугата Авторски надзор. Така че с примери решихме да ви кажем как да направите интериорен дизайн и ремонт до ключ, така че да не ви разочарова. Ем Строй Ремонти извършва ремонт на апартаменти с материали, използвайки модерни и висококачествени материали, сертифицирани на територията на Република България.
Ако имате въпроси относно работата и цената, 
моля, свържете се с нас по удобен начин , ние ще се радваме да им отговорим. Обадете се на телефон 0896221099

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Tursi.info

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии